Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το εκ παραδρομής λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωινή του συνέντευξη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 έκανε ένα εκ παραδρομής λάθος αναφέροντας  «Για μένα είναι η πρώτη δοκιμασία εθνικών εκλογών και η πρώτη ευκαιρία που θα έχω για αναμέτρηση με τον κ. Τσίπρα. Μετά την Κυριακή το Τσίπρας – Μητσοτάκης θα γράφει κάποιο σκορ, εκτιμώ ότι θα γράφει 1-0». 

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το δικό του σχόλιο από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας αναφέροντας «μην επαναπαυόμαστε στις προβλέψεις των αντιπάλων μας ότι θα κερδίσουμε με 1- 0. Δώστε ώθηση να χάσουν 2 και 3 – 0».