Υλικά που θα χρειαστούμε:
• 1 κιλό χοιρινό, μπούτι
• 4 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
• 1 κιλό μικρές πατάτες
• 1/3 φλιτζάνι λάδι
• λίγα σπόρια κόλιαντρου
• 2 φύλλα δάφνης
• αλάτι, πιπέρι
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα χτυπάμε λίγο να πλατύνουν. Τα βάζουμε σε βαθύ σκεύος και ρίχνουμε το κρασί και τον κόλιαντρο. Τα μεταφέρουμε σκεπασμένα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, βγάζουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και στο κρασί βάζουμε τις πατάτες καθαρισμένες, να μαριναριστούν λίγη ώρα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε λίγα λίγα τα κομμάτια του κρέατος και τις πατάτες. Μετά τα βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρασί, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα του.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας