Υλικά που θα χρειαστούμε:
● 1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
● 1 κύβο κότας
● 250 γραμμ. ανάμεικτα λαχανικά (κατεψυγμένα)
● 100 γραμμ. γαλοπούλα καπνιστή
● 50 γραμμ. ζαμπόν
● 100 γραμμ. λουκάνικο
● 200 γραμμ. κοτόπουλο, ψητό ή βραστό
● 3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
● 1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
● 100 γραμμ. φλούδες παρμεζάνας
● αλάτι, πιπέρι
Σε κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο νερό και τον κύβο να βράσουν. Ρίχνουμε το ρύζι και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Το σουρώνουμε κρατώντας το νερό και εκεί βράζουμε τα λαχανικά. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μεγάλη σαλατιέρα μαζί με το ρύζι. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λουκάνικο κομμένο σε λεπτές ροδέλες. Το γυρίζουμε με ξύλινη κουτάλα να ροδίσει και το ρίχνουμε στο ρύζι. Κόβουμε τη γαλοπούλα, το ζαμπόν και το κοτόπουλο με μικρούς κύβους και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Ρίχνουμε τον μαϊντανό και τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο, τουλάχιστον 2 ώρες. Πριν τη σερβίρουμε την πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας