Την τελευταία της πνοή άφησε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα η δημοσιογράφος Καρίνα Λάμψα μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι με θλίψη αποχαιρετά τη συνάδελφο Αικατερίνη (Καρίνα) Λάμψα.
Η δημοσιογράφος Καρίνα Λάμψα που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, γεννήθηκε στην Αθήνα, φοίτησε στην Ecole Internationale της Γενεύης και σπούδασε Ιστορία στην Σορβόννη.
Εργάστηκε ως διπλωματική συντάκτρια μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Έθνος και Ναυτεμπορική.
Επίσης ήταν συγγραφέας και μεταφράστρια πολλών ιστορικών και λογοτεχνικών βιβλίων.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας