Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

  • Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Τουλάχιστον 11 νεκροί και 64 τραυματίες.  
  • Εκρήξεις και σε άλλες πόλεις: Ντνίπρο, Τερνοπίλ και Λβιβ.
  • Ουκρανοί αξιωματούχοι αναφέρουν επίσης νέο βομβαρδισμό -κατά τη διάρκεια της νύχτας- στην πόλη Ζαπορίζια (νότια) που κατέστρεψε πολυώροφη πολυκατοικία. Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.
  • Ο σκοπός της επίθεσης επετεύχθη αναφέρει ο ρωσικός στρατός. «Μόλις παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο, θα έρθουν και άλλα» έγραψε στο Telegram ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. 
  • «Είναι απλά αδύνατο να αφήσουμε αναπάντητα τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου», δηλώνει ο Βλ. Πούτιν.
  • Οι δύο στόχοι των πυραυλικών επιθέσεων, σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο. Διακόπτει εσπευσμένα το ταξίδι του στην Αφρική ο Ντμίτρο Κουλέμπα.
  • Πολεμικές προετοιμασίες στη Λευκορωσία. Κοινή στρατιωτική ομάδα Μίνσκ – Μόσχας αποφάσισαν οι πρόεδροι Λουκασένκο και Πούτιν.