Βίαια επεισόδια και 350 συλλήψεις σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες, κατά την διάρκεια διαδήλωσης των κίτρινων γιλέκων.
Η πορεία κατά των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων πραγματοποιήθηκε, σήμερα, την ημέρα των ευρωεκλογών, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε συγκρούσεις διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Συνολικά συνελήφθησαν περίπου 350 άτομα, τα οποία κρατήθηκαν λίγη ώρα και εν συνεχεία αφέθηκαν ελέυθερα.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας