Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε στρατιωτική ακαδημία της ελίτ στην Αγία Πετρούπολη.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ένα «αντικείμενο», που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, εξερράγη νωρίς το απόγευμα στην περίβλεπτη ακαδημία Mozhaisky, όπου εκπαιδεύονται αξιωματικοί για τη στρατιωτική μονάδα αντιπυραυλικής άμυνας.
Οι τρεις τραυματίες δεν βρίσκονται σε κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ αρκετά τζάμια του κτηρίου θρυμματίστηκαν.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας