Κανονικά διεξάγονται από τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) οι πτήσεις στο αεροδρόμμιο του Ανόβερο, οι οποίες είχαν ανασταλεί αφότου 25χρονος που οδηγούσε BMW παραβίασε το απόγευμα πύλη του αεροδρομίου και έφτασε μέχρι τον διάδρομο προσγειώσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπαθούσε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο αεροσκάφος της Aegean Airlines που προσγειωνόταν.
Από τους επιβάτες της πτήσης A3 812 ζητήθηκε να παραμείνουν στο αεροσκάφος για προληπτικούς λόγους μέχρι το BMW να ακινητοποιηθεί από περιπολικό.
Ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και αμφεταμινών, όπως έδειξε ένα πρώτο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.
Αμέσως μετά το συμβάν διακόπηκαν για λόγους ασφαλείας όλες οι προσγειώσεις και απογειώσεις, ενώ όσα αεροπλάνα βρίσκονταν σε διαδικασία προσέγγισης οδηγήθηκαν σε άλλα αεροδρόμια της ευρύτερης περιοχής.
Hannover Airport (HAJ) has currently halted operations. Arriving flights are diverting, departures have been suspended after a car driver reportedly tried to enter the apron. According to Eurocontrol, the airport remains closed until 20:00 UTC. https://t.co/6lUsqGNjLT pic.twitter.com/nHfbIl9sLt
— International Flight Network (@FlightIntl) 29 Δεκεμβρίου 2018
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας