Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Μασκ με ανάρτησή του, αναφορικά με την ανεπανάληπτη αντιπαράθεση μεταξύ του δισεκατομμυριούχου και του Τραμπ, καθώς δήλωσε μετανιωμένος και πως το παράκανε με τις καταγγελίες που εξαπέλυσε.
«Μετανιώνω για κάποιες από τις αναρτήσεις μου για τον Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα. Το παράκανα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασκ.
Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον Τραμπ για τον κυβερνητικό προϋπολογισμό, με τον Τραμπ να αποκαλύπτει επί της ουσίας πως τα νεύρα του επιχειρηματία προέρχονται από την επιθυμία του Τραμπ να διακόψει κυβερνητικά συμβόλαια με τις εταιρείες του δισεκατομμυριούχου.
Στην συνέχεια ο Μασκ ανέφερε πως ο Τραμπ συγκαταλέγεται στη λίστα Επστάιν και να ακολουθεί ένα μπαράζ υβριστικών επιθέσεων και από τις δύο πλευρές.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας