Αθήνα, 7°C
Αθήνα
Αραιές νεφώσεις
7°C
7.3° 5.6°
4 BF
78%
Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις
5°C
6.0° 4.1°
2 BF
69%
Πάτρα
Ελαφρές νεφώσεις
9°C
10.0° 8.3°
4 BF
60%
Ιωάννινα
Αίθριος καιρός
2°C
1.9° 1.9°
1 BF
69%
Αλεξανδρούπολη
Αραιές νεφώσεις
2°C
1.9° 1.3°
3 BF
60%
Βέροια
Ελαφρές νεφώσεις
3°C
4.0° 2.7°
1 BF
64%
Κοζάνη
Ελαφρές νεφώσεις
0°C
1.8° -0.2°
0 BF
80%
Αγρίνιο
Ελαφρές νεφώσεις
6°C
5.7° 5.7°
1 BF
54%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
10°C
11.5° 9.7°
5 BF
73%
Μυτιλήνη
Αραιές νεφώσεις
6°C
6.9° 4.0°
4 BF
67%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
8°C
8.4° 6.6°
6 BF
71%
Σκόπελος
Αραιές νεφώσεις
7°C
6.7° 4.6°
3 BF
81%
Κεφαλονιά
Ελαφρές νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
2 BF
53%
Λάρισα
Αραιές νεφώσεις
4°C
5.2° 3.9°
0 BF
100%
Λαμία
Σποραδικές νεφώσεις
6°C
6.6° 4.5°
1 BF
83%
Ρόδος
Αίθριος καιρός
12°C
13.1° 11.8°
2 BF
47%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
6°C
7.1° 4.9°
0 BF
75%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
3°C
2.7° 2.3°
4 BF
61%
Κατερίνη
Ελαφρές νεφώσεις
4°C
4.7° 4.2°
1 BF
85%
Καστοριά
Ελαφρές νεφώσεις
0°C
0.2° 0.2°
1 BF
85%
ΜΕΝΟΥ
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου, 2025
Αεροπλάνο
ID 42387355 © Tr3gi | Dreamstime.com

Αεροπλάνο έπιασε φωτιά λόγω ανώμαλης προσγείωση στον Καναδά

Το αεροδρόμιο του Χάλιφαξ έκλεισε προσωρινά χθες βράδυ, επειδή ένα αεροπλάνο με αφετηρία το Σεντ Τζονς αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσγείωση. 

Μέρος του αεροσκάφους πήρε φωτιά, καθώς ένας από τους τροχούς δεν άνοιξε σωστά κατά την προσγείωση, σύμφωνα με διεθνή μέσα. «Ακούσαμε έναν αρκετά δυνατό - κάτι που ακούστηκε σχεδόν σαν ήχος σύγκρουσης - καθώς το φτερό του αεροπλάνου άρχισε να γλιστράει κατά μήκος του οδοστρώματος, μαζί με αυτό που υποθέτω ότι ήταν ο κινητήρας» δήλωσε επιβάτης στο CBC News.

Η Ν. Βαλεντάιν πρόσθεσε πως «το αεροπλάνο κουνήθηκε αρκετά και αρχίσαμε να βλέπουμε φωτιά στην αριστερή πλευρά του αεροπλάνου και καπνός άρχισε να μπαίνει από τα παράθυρα», ενώ οι πιλότοι προσπαθούσαν να το σταματήσουν.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε πως το ατύχημα συνέβη στην πτήση 2259 της Air Canada, την οποία εκτελούσε η PAL Airlines, χωρίς να αναφέρει τον αριθμό των επιβατών. 
 
Όλοι φέρεται πως απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε υπόστεγο για να εξεταστούν από τραυματιοφορείς. «Η μία πλευρά ολόκληρου του αεροπλάνου είχε πάρει φωτιά, οπότε όλοι βιαζόντουσαν να κατέβουν - αλλά οργανωμένα» είπε η η επιβάτιδα εκτιμώντας πως οι επιβάτες, που είδε, δεν υπέστησαν τραυματισμούς απειλητικούς για τη ζωή τους.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αεροπλάνο έπιασε φωτιά λόγω ανώμαλης προσγείωση στον Καναδά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας