Η τροπική καταιγίδα «Έλσα» ενισχύθηκε σε κυκλώνα, ανακοίνωσε χθες το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC), της αμερικανικής εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας.
Το Κέντρο προβλέπει ότι ο τυφώνας, ο πρώτος για φέτος, θα φτάσει πάνω από το έδαφος των ΗΠΑ αργά το πρωί της Τετάρτης στο βόρειο τμήμα της Ακτής του Κόλπου στη Φλόριντα.
Το λεγόμενο μάτι του κυκλώνα, που κινείται προς βορρά με ταχύτητα 16 χιλιομέτρων την ώρα, βρίσκεται 165 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά από την Τάμπα, με ριπές ανέμου μέγιστης ταχύτητας 120 χιλιόμετρα ανά ώρα, σύμφωνα με το NHC, το οποίο έχει έδρα το Μαϊάμι.
Στο πέρασμά του από την Κούβα έφερε ισχυρές βροχοπτώσεις, ενώ στην Καραϊβική τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας