Στα σχοινιά βρίσκεται τον τελευταίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ οι πρόσφατε παλινωδίες του στο θέμα των Κούρδων έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Για να γλιτώσει από τα δηλητηριώδη βέλη ο Ντόναλντ Τραμπ θυμήθηκε μία διαχρονική εχθρό του.
Χθες, ανάμεσα σε μια ανάρτησή του για τις ακροάσεις στο Κογκρέσο, που αποκάλεσε «παρωδία δικαιοσύνης», και μιας άλλης με την οποία ευχαριστούσε έναν αστυνομικό στη Μινεάπολις για την υποστήριξή του, ο δισεκατομμυριούχος υπέδειξε στην άλλοτε αντίπαλό του, με εμφανή καγχασμό, χρησιμοποιώντας την βαριά προσβλητική ταμπέλα που της έχει φορέσει, να δοκιμάσει ξανά τις πιθανότητές της.
«Νομίζω ότι η απατεώνισσα Χίλαρι Κλίντον θα έπρεπε να μπει στην κούρσα [των Δημοκρατικών] και να κλέψει το χρίσμα από την υπεραριστερή Ελίζαμπεθ Ουόρεν», πέταξε ο Ρεπουμπλικάνος, πριν θέσει ως «όρο» η αντίπαλός του να λογοδοτήσει για «όλα» τα «εγκλήματά της» .
«Μη με βάζεις σε πειρασμό», του απάντησε η πρώην ΥΠΕΞ. «Κάνε τη δουλειά σου».
Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται αντιμέτωπος με διαδικασία παραπομπής για το σκάνδαλο με τις συνομιλίες του με τον Ουκρανό πρόεδρο, ενώ η αλλοπρόσαλλη στρατηγική του στο θέμα της επικείμενης τουρκικής εισβολής στη Συρία τον έφερε ξανά στο στόχαστρο τόσο της διεθνούς κοινότητας όσο και των πολιτικών του αντιπάλων και συμμάχων.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας