Αθήνα, 9°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
9°C
9.5° 6.5°
5 BF
78%
Θεσσαλονίκη
Ασθενείς βροχοπτώσεις
3°C
4.0° 2.0°
3 BF
87%
Πάτρα
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
6°C
6.6° 5.5°
6 BF
85%
Ιωάννινα
Αυξημένες νεφώσεις
3°C
2.9° 2.9°
2 BF
75%
Αλεξανδρούπολη
Αραιές νεφώσεις
2°C
3.5° 1.9°
5 BF
93%
Βέροια
Ασθενείς βροχοπτώσεις
3°C
2.6° 1.8°
1 BF
96%
Κοζάνη
Χιονοπτώσεις
-2°C
-0.2° -1.6°
3 BF
80%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
5°C
5.2° 5.2°
1 BF
88%
Ηράκλειο
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
16.4° 14.8°
4 BF
81%
Μυτιλήνη
Σποραδικές νεφώσεις
10°C
10.4° 8.5°
2 BF
86%
Ερμούπολη
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.4° 11.1°
6 BF
82%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
5°C
4.6° 4.6°
6 BF
93%
Κεφαλονιά
Αυξημένες νεφώσεις
9°C
8.7° 8.7°
5 BF
69%
Λάρισα
Ασθενείς βροχοπτώσεις
4°C
4.1° 3.9°
3 BF
81%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
4°C
4.5° 3.5°
3 BF
91%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
17.1° 14.8°
1 BF
84%
Χαλκίδα
Αραιές νεφώσεις
6°C
9.3° 5.8°
3 BF
87%
Καβάλα
Αυξημένες νεφώσεις
3°C
3.3° 3.3°
1 BF
87%
Κατερίνη
Ασθενείς βροχοπτώσεις
3°C
3.7° 2.5°
2 BF
100%
Καστοριά
Ήπιες χιονοπτώσεις
0°C
0.2° 0.2°
0 BF
82%
ΜΕΝΟΥ
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025
Πυροσβέστες
Φωτογραφία αρχείου | Dreamstime.com © Srinivas Akella Ramalingaswami

Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Ινδίας

Τραγωδία από πυρκαγιά χθες βράδυ σε νοσοκομείο της πόλης Ντιντιγκούλ στην Ινδία, στο οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι και τραυματίστηκαν ακόμα 30. Όλοι οι νεκροί βρισκόντουσαν μέσα σε ανελκυστήρα του κτιρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India (PTI). Σύμφωνα με αξιωματικό, η κατάσταση των τραυματιών είναι σταθερή.

Η εφημερίδα Times of India έγραψε πως η φωτιά εκδηλώθηκε στην υποδοχή, στο ισόγειο, και εξαπλωθεί με ταχύτητα σε ορόφους. 

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε έναν μήνα, καθώς τον Νοέμβριο δέκα νεογέννητα βρήκαν τραγικό θάνατο εξαιτίας πυρκαγιάς σε νοσοκομείο της Ούταρ Πραντές. Ακόμα δέκα βρέφη είχαν σκοτωθεί σε παιδιατρικό νοσοκομείο του Νέου Δελχί στην αρχή της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως τουλάχιστον 27 άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, σκοτώθηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε λούνα παρκ τον Μάιο στο κρατίδιο Γκουτζάρατ. Οι πυρκαγιές σε κτίρια είναι συχνές στην Ινδία, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης συστημάτων ή μέσων πυρόσβεσης και της καταπάτησης των κανονισμών ασφαλείας.

 

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Ινδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας