Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 17-18 Μαρτίου 2018

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, το Σάββατο θα μεταβεί στο Δήμο Ανατολικής Μάνης για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται με αφορμή την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα του έθνους.

Το Κίνημα Αλλαγής ξεκινάει επισήμως την πορεία του μέσα από το ιδρυτικό του συνέδριο που λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ και ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ του Σαββάτου, θα ολοκληρωθεί η διμερής διεθνής συνάντηση του Προοδευτικού Φόρουμ, με θέμα το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης και την προοπτική της ενωτικής δράσης των προοδευτικών δυνάμεων. 

Οικονομία

Κοινωνία 

Με αφορμή τη Διεθνή ημέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας, διοργανώνονται αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά συλλαλητήρια το Σάββατο, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

⇒ Δωρεάν εξετάσεις σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες, των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 14.00 το μεσημέρι, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας «Υγεία για Όλους», στα δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά (Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς). Οι δωρεάν εξετάσεις θα γίνουν από τις εξής ειδικότητες:

  • Γυναικολόγος (ΠΑΠ τεστ, διακολπικός υπέρηχος, ψηλάφηση μαστού).
  • Καρδιολόγος (καρδιολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού καρδιογράφου/ υπερηχογράφου).
  • Ενδοκρινολόγος (ενδοκρινολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου, έλεγχος γλυκοζυλιωμένης - σακχάρου).

Πολιτισμός​

⇒ Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά