Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 19-20 Αυγούστου 2017

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

 Στα εγκαίνια του νέου Μνημείου - Μουσείου για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στο χωριό Θεοτόκος του δήμου Κόνιτσας θα παραβρεθεί ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11 π.μ. και στην οποία θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οικονομία 

 Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, η υποβολή αιτήσεων ανέργων για συμμετοχή τους για χρονικό διάστημα 12 μηνών στο «Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4430/2016 Α’ 205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει».

Κοινωνία 

 Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιές. 

Πολιτισμός​

 Με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Εδώ είν’ αλώνι για χορό!», φόρο τιμής στην παράδοση του Μοριά, ολοκληρώνεται το Σάββατο, το Φεστιβάλ Επιδαύρου στο Αρχαίο Θέατρο. Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες, μουσικοί και χορευτές θα κατακλύσουν την ορχήστρα τιμώντας την πολυμορφία της παράδοσης του Μοριά, ως διαχρονικής κιβωτού της ταυτότητας και της ιστορικής μνήμης. (Στις 21.00 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Εισιτήρια: Κανονικό από 10 € - 45 € - Φοιτητικό: Από 5 € - 13 € - Ανέργων/ΑμεΑ: 5 €. Προπώληση στα Ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39), στο 210-3272000 και στο www.greekfestival.gr. Τα λεωφορεία αναχωρούν στις 17.00 από το Σύνταγμα μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου και στις 17.10 από την Ομόνοια στα Hondos Center). 

Όλες οι συναυλίες και οι μουσικές εκδηλώσεις στο efsyn city.

Ψυχαγωγία

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά