Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 19-20 Ιανουαρίου 2019

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Ατζέντα Ηλεκτρονική ατζέντα | EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πολιτική 

⇒ Περιοδεία του προέδρου της Ν.Δ. στην Κρήτη. Το Σάββατο το πρωί, αρχικά θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Φαιστού του κόμματος στις 11 το πρωί. Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Ιερά Μόνη Παναγίας Καλυβιανής και αμέσως μετά στο Τυμπάκι όπου μαζί με στελέχη της Ν.Δ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων της Κρήτης, το προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην δημαρχείο. Η περιοδεία θα συνεχιστεί με την επίσκεψη του στις 3 το μεσημέρι στο χωριό Ασημί και αμέσως μετά (περίπου στις 4) στον Πύργο, όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Τέλος, στις 18:30 θα επισκεφθεί το Πέραμα και στις 20:30 τα Ανώγεια Ρεθύμνου. 

Οικονομία 

 Το ΔΣ της ΔΕΗ αναμένεται να εγκρίνει εισήγηση για αναδιοργάνωση των δομών της εταιρείας με αφορμή την απορρόφηση της θυγατρικής ΔΕΗ ανανεώσιμες. 

Κοινωνία

⇒  Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα (14:00), εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή.

⇒ To αίτημά τους για «φθηνή, ανθρώπινη και ασφαλή μετακίνηση» επανέλαβαν εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Εργαζόμενων – Φοιτητών για τις Αστικές Συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, απευθύνοντας έκκληση συμμετοχής στη νέα κινητοποίηση που προγραμματίζουν για αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΑΣΘ.

⇒ Ο δήμος Αθηναίων συνεχίζει τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 39.642 ωφελούμενους, στο πλαίσιο του ταμείου ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η διανομή θα κρατήσει έξι εβδομάδες σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του δήμου Αθηναίων και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 22 Ιανουαρίου. Οι 19.812 οικογένειες ενημερώνονται μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και τον χώρο που πρέπει να προσέλθουν.

Πολιτισμός  

 Μια επιπλέον παράσταση του Σιμόν Μποκκανέγκρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 18.30

⇒Όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στην ατζέντα της efsyncity.  

Ψυχαγωγία

 

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης

Αθλητικές μεταδόσεις

* Η σελίδα ανανεώνεται καθημερινά