Σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA, λιγότερο συχνό πότισμα, βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών

Η φθινοπωρινή παλέτα εμπνέει για να δημιουργήσουμε μια μικρή αστική όαση, μεταφέροντας την αίσθηση της εξοχής στη βεράντα ή την ταράτσα του σπιτιού.
Σας μοιάζει δύσκολο; Αντιθέτως. Με σύμμαχο την αυτοποτιζόμενη LECHUZA Balconissima, η όλη διαδικασία είναι απλή, εύκολη και δημιουργική, σαν παιχνίδι!

Επιλέξτε τα φυτά και τα λουλούδια που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο μπαλκόνι σας σας τόσο σε σχέση με το προσωπικό σας γούστο όσο και με τον προσανατολισμό του -  χρυσάνθεμα, πανσέδες, κυκλάμινα, άλυσσος, ιβίσκοι και πιπερίτσες θα προσδώσουν ένα υπέροχο χρώμα.

Βάζετε το ειδικό φιτίλι στο κάθε γλαστράκι και τα τοποθετείτε απευθείας στη Balconissima, συνδυάζοντας μέχρι τρία διαφορετικά λουλούδια για πιο ευφάνταστο αποτέλεσμα.
Το ευφυές σύστημα αυτοποτισμού θα φροντίζει ώστε να ποτίζονται και να αναπτύσσονται σωστά, χωρίς διαρροές νερού ώστε ο χώρος σας να είναι όμορφος για να τον χαίρεστε κάθε στιγμή.

Γνωρίστε τη LECHUZA Balconissima και αντλήστε ιδέες για το μπαλκόνι σας στο: www.lechuza.gr

ZeniΘ Pop-Up store: Ο σταθμός για την ενέργεια του σπιτιού σας βρίσκεται και στο Golden Hall

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, καλωσορίζει τους καταναλωτές στο pop-up store της στην Αθήνα, που φιλοξενείται στο Golden Hall! Πρόκειται για το πρώτο φυσικό ενεργειακό pop-up store της εταιρείας, που από το 2000 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο αλλά και ηλεκτρική ενέργεια. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, από τις 17 Νοέμβρη θα βρισκόμαστε στο Golden Hall με το πρώτο μας Pop Up store. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».