ΕΛΜΑ, η τσίχλα των πρωταθλητών

Η ΕΛΜΑ είναι η τσίχλα που μας κάνει περίφανους, είναι η πρώτη ελληνική τσίκλα με μαστίχα Χίου και παραμένει αυθεντική.  Είναι μια τσίχλα με ιστορία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Είναι φυσική και περιέχει ένα πολύτιμο, μοναδικό συστατικό τη Μαστίχα Χίου, που την κάνει να διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη τσίχλα στον κόσμο!

Η αυθεντικότητα, η φυσικότητα, η ελληνικότητα, η μοναδικότητα που χαρακτηρίζουν την ΕΛΜΑ συνδέονται με τις αξίες του αθλητισμού και των πρωταθλητών. Έλληνες πρωταθλητές που μας κάνουν υπερήφανους και  που με την αυθεντία τους, την υπερπροσπάθεια και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο άθλημά τους: Κατερίνα Στεφανίδη (παγκόσμια πρωταθλήτρια επί κοντώ), Χριστόφορος Μερούσης (Πρωταθλητής Ελλάδας Μαραθωνίου δρόμου), Κέλλυ Λουφάκη (Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ξιφασκία με αμαξίδιο), teamcodezero (πρωταθλήτρια ομάδα ιστιοπλοίας ανοιχτής θαλάσσης).

Η ΕΛΜΑ στηρίζει τους Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές επιλέγουν ΕΛΜΑ.

ΕΛΜΑ η τσίχλα των Πρωταθλητών

www.mastihashop.com
www.gummastic.gr

ZeniΘ Pop-Up store: Ο σταθμός για την ενέργεια του σπιτιού σας βρίσκεται και στο Golden Hall

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, καλωσορίζει τους καταναλωτές στο pop-up store της στην Αθήνα, που φιλοξενείται στο Golden Hall! Πρόκειται για το πρώτο φυσικό ενεργειακό pop-up store της εταιρείας, που από το 2000 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο αλλά και ηλεκτρική ενέργεια. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, από τις 17 Νοέμβρη θα βρισκόμαστε στο Golden Hall με το πρώτο μας Pop Up store. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».