Σε ρεπορτάζ με τίτλο «Ολοκληρωτική παραχώρηση του αιγιαλού» την περασμένη Δευτέρα (23/11) αποδόθηκε λανθασμένα στην παρούσα κυβέρνηση τροποποίηση του άρθρου του νόμου 2971/2001, με την οποία παραχωρείται ο αιγιαλός στην αιολική και εξορυκτική βιομηχανία.
Κι αυτό, διότι η συγκεκριμένη διάταξη είχε ήδη ψηφιστεί το 2019 και πάλι με τροποποίηση του νόμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αν και αυτό δεν αλλάζει τις απειλές που δέχεται ο αιγιαλός από την αλόγιστη παραχώρησή του, οφείλαμε την αποκατάσταση της πραγματικότητας.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας