Αθήνα, 28°C
Αθήνα
Αίθριος καιρός
28°C
29.5° 26.5°
1 BF
38%
Θεσσαλονίκη
Αίθριος καιρός
28°C
28.8° 25.6°
1 BF
50%
Πάτρα
Αίθριος καιρός
24°C
24.4° 24.4°
2 BF
60%
Ιωάννινα
Ελαφρές νεφώσεις
21°C
20.9° 20.9°
0 BF
64%
Αλεξανδρούπολη
Αίθριος καιρός
22°C
21.9° 21.9°
0 BF
60%
Βέροια
Αραιές νεφώσεις
26°C
25.9° 25.9°
1 BF
53%
Κοζάνη
Αυξημένες νεφώσεις
21°C
21.4° 21.4°
2 BF
49%
Αγρίνιο
Αίθριος καιρός
24°C
24.3° 24.3°
1 BF
66%
Ηράκλειο
Αίθριος καιρός
23°C
26.6° 22.8°
3 BF
53%
Μυτιλήνη
Αίθριος καιρός
27°C
26.6° 26.0°
1 BF
46%
Ερμούπολη
Αίθριος καιρός
27°C
27.4° 27.4°
1 BF
36%
Σκόπελος
Αίθριος καιρός
28°C
27.5° 27.5°
1 BF
51%
Κεφαλονιά
Αίθριος καιρός
24°C
24.1° 24.1°
2 BF
76%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
26°C
25.9° 25.9°
0 BF
47%
Λαμία
Αίθριος καιρός
28°C
28.3° 25.1°
0 BF
45%
Ρόδος
Αίθριος καιρός
25°C
25.4° 24.8°
2 BF
89%
Χαλκίδα
Αίθριος καιρός
24°C
24.4° 23.8°
0 BF
40%
Καβάλα
Ελαφρές νεφώσεις
25°C
24.9° 24.9°
2 BF
53%
Κατερίνη
Αραιές νεφώσεις
25°C
24.7° 24.7°
1 BF
89%
Καστοριά
Αραιές νεφώσεις
23°C
23.0° 23.0°
1 BF
60%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
Allou fun park
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αρνείται κάθε ευθύνη ο Δήμος Νίκαιας για το κλείσιμο του «Allou»

O Δήμος σημείωσε ότι χορήγησε τις νόμιμες άδειες στο λούνα παρκ και ότι επομένως η απόφαση κλεισίματος παρά την χορήγηση αυτή, ήταν επιχειρηματική κίνηση και όχι καταναγκασμός.

Ανακοίνωση διασαφήνισης όπου αποποιείται κάθε άμεση και έμμεση υπαιτιότητα για το κλείσιμο του λούνα παρκ Allou Fun Park εξέδωσε την Τρίτη, ο κατά τόπον αρμόδιος Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής. Μετά τις αιχμές της επιχείρησης την ίδια ημέρα ότι «παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας δεν έχει προχωρήσει», ο Δήμος με τη δική του τοποθέτηση σημείωσε ότι χορήγησε τις νόμιμες άδειες στο λούνα παρκ και ότι επομένως η απόφαση κλεισίματος παρά την χορήγηση αυτή, ήταν επιχειρηματική κίνηση και όχι καταναγκασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

«Σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε περί της παύσης λειτουργίας του Allou Fun Park και των πολλαπλών ερωτήσεων που από το πρωί δέχεται ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας αλλά και κάθε τρίτο, για τα ακόλουθα:

Το Allou Fun Park και το Kidom, μετά την προσκόμιση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, όλων των αναγκαίων και απαραίτητων εκ του νόμου δικαιολογητικών, από τα οποία προέκυπτε ότι μπορούσαν να επαναλειτουργήσουν με νομιμότητα και απόλυτη ασφάλεια, έλαβαν εκ νέου τις απαιτούμενες άδειες και λειτουργούσαν κανονικά μέχρι σήμερα.

Είναι προφανές ότι η όποια απόφαση για παύση της λειτουργίας τους, δεν συνδέεται με κάποια πράξη ή παράλειψη του Δήμου, αλλά είναι μια καθαρά επιχειρηματική απόφαση, την οποία ο Δήμος δεν μπορεί να σχολιάσει, καθώς άπτεται των ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων του επιχειρηματία.

Ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη παραμένει σταθερά στο πλευρό της επιχειρηματικότητας και εκφράζει την ελπίδα και την προσδοκία ότι σύντομα θα επαναλειτουργήσει αυτός ο σημαντικός υπερτοπικός πόλος ψυχαγωγίας, που αποτελεί πολύτιμη πηγή ψυχαγωγίας και αναψυχής για τους πολίτες της περιοχής αλλά και της ευρύτερης Αττικής».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρνείται κάθε ευθύνη ο Δήμος Νίκαιας για το κλείσιμο του «Allou»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας