Μάχη με τις φλόγες δίνουν δυνάμεις της πυροσβεστικής στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, όπου ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο με απορρίμματα.
Για την κατάσβεση επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 14 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
Μάλιστα εξαιτίας των πυκνών καπνών εστάλη μήνυμα στην Αττική. Το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας