Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε από 47χρονο θείο φίλης της μια 13χρονη σε νησί των Δωδεκανήσων, σημειώνοντας ότι το περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές του περασμένου μήνα.
Η ανήλικη ανέφερε ότι πήγε στο σπίτι φίλης της ενώ απουσίαζαν οι γονείς της, και ότι εκεί βρισκόταν ο 47χρονος θείος. Ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, ζήτησε από την ανιψιά του να βγει στην αυλή του σπιτιού και έμεινε μόνος με το κορίτσι.
Η ανήλικη αναφέρει ότι αρχικά τη θώπευσε και στη συνέχεια τη βίασε, απειλώντας την ίδια και την οικογένειά της. Μάλιστα, στην καταγγελία της τονίζει ότι ο φερόμενος δράστης την κράτησε παρά τη θέλησή της, στο σπίτι της φίλης της, για δύο ώρες.
Το κορίτσι δεν μίλησε στους γονείς του για τη σεξουαλική επίθεση, ωστόσο στη συνέχεια το είπε στη μητέρα της και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 47χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη διότι παρήλθε άπρακτη, η προθεσμία του αυτοφώρου. Πλέον έχει εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης για τον 47χρονο.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας