Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστάσιου, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 3 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Υπενθυμίζεται ότι ο 95χρονος ιεράρχης, πέντε ημέρες μετά τη νοσηλεία του, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση αιμορραγίας στο κατώτερο πεπτικό σύστημα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε, διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πριν από δύο 24ωρα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία.
Στον Ευαγγελισμό είχε μεταφερθεί, με αεροδιακομιδή, από νοσοκομείο των Τιράνων, καθώς παρουσίασε αιμορραγία στο λεπτό έντερο, ενώ νοσηλευόταν για λοίμωξη του αναπνευστικού,
Η κατάσταση της υγείας του κ. Αναστάσιου είναι επιβαρυμένη και λόγω του ιατρικού ιστορικού του, αλλά και λόγω της ηλικίας του.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας