Συνομιλίες με τον δήμαρχο Αθηναίων είχε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, ο οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός στην καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Δήμο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Χάρη Δούκα για την πρωτοβουλία της συνάντησης. «Έχουμε πολλά ζητήματα τα οποία πρέπει να συζητήσουμε, τα οποία αφορούν την καθημερινή ζωή στην πρωτεύουσά μας. Και θέλω να επαναλάβω εξαρχής ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Αυτό θα είναι προς όφελος και των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης και σε αυτό το πνεύμα θέλω να δρομολογήσουμε τη συνεργασία μας» είπε ο πρώτος.
Ο δήμαρχος τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που μπορούμε «να βρισκόμαστε και να συζητάμε για τα μεγάλα θέματα της Αθήνας. Και νομίζω ότι η συνεργασία αυτή της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να λύσει τα προβλήματα και να τρέξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και εκκρεμότητες που μας ταλανίζουν και μας ταλανίζουν χρόνια τώρα και να τις διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας