Ένα τραγικό περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Νότιο Πήλιο και συγκεκριμένα στο παραλιακό χωριό Μηλίνα.
Όπως μετέδωσε χθες (8/12) το The Newspaper, ένας 50χρονος άνδρας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε μια παντρεμένη 40χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
Η γυναίκα δεχόταν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω δράστη.
Η γυναίκα συναντήθηκε τυχαία μαζί του στον δρόμο στο χωριό του Νότιου Πηλίου, όπου διαμένουν, και της επιτέθηκε χτυπώντας της άγρια στην κοιλιά, ενώ την έβρισε μάλιστα και πολύ χυδαία.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας