Στον δρόμο κινδυνεύει να μείνει οικογένεια με ανήλικα παιδιά λόγω της εκβιαστικής πρακτικής της doValue να ζητά υπέρογκη προκαταβολή για αναστολή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας τους στο κέντρο της Αθήνας την ερχόμενη Τετάρτη.
Μιλώντας στην «Εφ.Συν.» η δανειολήπτρια τονίζει πως δέχεται να καταβάλλει το ποσό των 50.000 ευρώ αλλά στη διάρκεια ενός έτους, καθώς μπορεί να δώσει τώρα 10.000 και τα υπόλοιπα μετά την πώληση οικοπέδου στην Τζια.
«Πληρώνοντας για νομικά έξοδα ενάμιση χρόνο, δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Αμα δανειστώ ξανά, δεν θα μπορώ να αποπληρώνω το χρέος», είπε χαρακτηρίζοντας επιζήμιο το ενδεχόμενο αλλαγής γειτονιάς και σχολικού περιβάλλοντος για τα δύο παιδιά της, μαθητές Πρότυπων σχολείων.
Στο πλευρό της στέκεται η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών και ο Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση, που πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι (2 μ.μ.) διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της servicer (Κύπρου 27, Μοασχάτο).
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας