Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη μαρίνα Ζέας, στον Πειραιά, όταν τυλίχθηκαν στις φλόγες τρία σκάφη.
Επί τόπου επιχειρούν ένα πλωτό του Λιμενικού, τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ σπεύδουν ακόμα δυο πλωτά του Λιμενικού και ένα πλοιάριο της Πυροσβεστικής.
Το λιμενικό με ένα πλωτό απεγκλώβισε 10 άτομα από την προβλήτα, τα οποία λόγω της φωτιάς δεν μπορούσαν να επιστρέψουν προς τη Μαρίνα Ζέας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό, τα σκάφη ήταν θαλαμηγοί κενά επιβατών και δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας