Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας το μεσημέρι και απόγευμα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά της Πίνδου και της Κρήτης και στη Δυτική Μακεδονία το μεσημέρι και απόγευμα. Πιθανότητα σποραδικών βροχών υπάρχει κατά τις ίδιες ώρες και στη υπόλοιπη Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 28, στην Ήπειρο από 14 έως 28, στη Θεσσαλία από 13 έως 28, στη Στερεά και Πελοπόννησο από 14 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 26, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 29, στις Κυκλάδες από 17 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 25 και στην Κρήτη από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στις Κυκλάδες κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας