Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπροστά στα μάτια αστυνομικών και του ανθρώπου που τη συνόδευε έπεσε αιμόφυρτη από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της η 28χρονη, που έχασε το βράδυ της Δευτέρας τη ζωή της, λίγο αφότου είχε μεταβεί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων για να αναφέρει ότι ο 39χρονος δράστης την παρακολουθούσε και να εκφράσει φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η άτυχη κοπέλα ζήτησε αποχωρώντας συνοδεία περιπολικού για να επιστρέψει σπίτι της, ωστόσο της απάντησαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο και την παρέπεμψαν στην Άμεση Δράση. Την ώρα λοιπόν που καλούσε το «100», της επιτέθηκε ο 39χρονος, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι και την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο, δίπλα στο φυλάκιο του φρουρού στο Α.Τ. της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας που μετέδωσε η ΕΡΤ, θύμα και θύτης είχαν χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες, επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της τον είδε να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Κατά την ίδια πηγή, την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν.

Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του νέου στυγνού εγκλήματος λίγο μετά τη διάπραξή του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής: «Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής διατάχθηκε ΕΔΕ για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το μοιραίο διάστημα, το βράδυ της Πρωταπριλιάς. Αντικείμενο της έρευνας αναμένεται να είναι το γιατί αφέθηκε η 28χρονη μόνη της να πάρει τηλέφωνο την Άμεση Δράση και όχι η αξιωματικός υπηρεσίας.