Σύμφωνα με τους αρμόδιους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η σύγκρουση των αμαξοστοιχιών ήταν μετωπική και πιθανόν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος.
Η μία αμαξοστοιχία ήταν κενή και σταθμευμένη στο Ρουφ (αριθμός 884) και επρόκειτο να ξεκινήσει για την Καλαμπάκα, ενώ η δεύτερη με 20 επιβάτες πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Πειραιάς (προαστιακός).
Τα δρομολόγια του προαστιακού προς Πειραιά διακόπηκαν για περίπου τρεις ώρες, ενώ πλέον έχουν αποκατασταθεί και πραγματοποιούνται από εναλλακτικές διαδρομές.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας