• Αθήνα
    Αραιές νεφώσεις
    22°C 18.7°C / 23.0°C
    3 BF
    63%
  • Θεσσαλονίκη
    Ελαφρές νεφώσεις
    27°C 25.2°C / 28.0°C
    3 BF
    40%
  • Πάτρα
    Ελαφρές νεφώσεις
    26°C 23.8°C / 26.0°C
    2 BF
    46%
  • Ιωάννινα
    Ελαφρές νεφώσεις
    24°C 23.9°C / 23.9°C
    2 BF
    50%
  • Αλεξανδρούπολη
    Ελαφρές νεφώσεις
    28°C 27.9°C / 28.0°C
    3 BF
    30%
  • Βέροια
    Αυξημένες νεφώσεις
    25°C 24.6°C / 27.0°C
    2 BF
    45%
  • Κοζάνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    23°C 23.4°C / 23.4°C
    2 BF
    35%
  • Αγρίνιο
    Σποραδικές νεφώσεις
    26°C 26.3°C / 26.3°C
    2 BF
    47%
  • Ηράκλειο
    Σποραδικές νεφώσεις
    18°C 18.0°C / 18.8°C
    2 BF
    90%
  • Μυτιλήνη
    Ασθενείς βροχοπτώσεις
    20°C 19.9°C / 22.3°C
    4 BF
    88%
  • Ερμούπολη
    Σποραδικές νεφώσεις
    18°C 17.8°C / 18.8°C
    2 BF
    88%
  • Σκόπελος
    Ελαφρές νεφώσεις
    22°C 21.7°C / 22.3°C
    2 BF
    73%
  • Κεφαλονιά
    Ελαφρές νεφώσεις
    26°C 25.9°C / 25.9°C
    2 BF
    53%
  • Λάρισα
    Ελαφρές νεφώσεις
    28°C 26.8°C / 27.9°C
    3 BF
    24%
  • Λαμία
    Αυξημένες νεφώσεις
    25°C 25.5°C / 25.5°C
    2 BF
    42%
  • Ρόδος
    Σποραδικές νεφώσεις
    23°C 23.2°C / 23.8°C
    1 BF
    75%
  • Χαλκίδα
    Σποραδικές νεφώσεις
    24°C 20.1°C / 24.8°C
    2 BF
    33%
  • Καβάλα
    Αίθριος καιρός
    26°C 24.3°C / 26.0°C
    2 BF
    41%
  • Κατερίνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    25°C 25.3°C / 26.7°C
    2 BF
    52%
  • Καστοριά
    Αυξημένες νεφώσεις
    22°C 22.2°C / 22.2°C
    1 BF
    56%

Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο»

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος από τη Χαλκιδική

  • A-
  • A+

Έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Παπανικολάου, οι γιατροί, το βράδυ της Πέμπτης, κατάφεραν να αποσωληνώσουν τον 8χρονο πουείδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας και θα εξεταστεί εκ νέου για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του και σήμερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε τμήμα της παιδοχειρουργικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 8χρονος μπορεί να επικοινωνήσει και ζήτησε να μάθει τι έχει συμβεί, καθώς και να δει αγαπημένα του πρόσωπα.


Υπάρχουν ψυχολόγοι που από την πρώτη στιγμή που θα βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας θα είναι κοντά του για την ψυχολογική του υποστήριξη.

Το παιδί είχε υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα από τα σκάγια της καραμπίνας που χρησιμοποίησε ο πατέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελεγχόμενη η κατάσταση της 39χρονης που τη δάγκωσε οχιά σε σχολείο
Σε καταστολή και υπό μηχανική υποστήριξη παραμένει η άτυχη ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης την περασμένη Παρασκευή.
Ελεγχόμενη η κατάσταση της 39χρονης που τη δάγκωσε οχιά σε σχολείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη ερπετολόγος την οποία δάγκωσε οχιά
Στην Α' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη ερπετολόγος, την οποία δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.
Σε κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη ερπετολόγος την οποία δάγκωσε οχιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στη ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου» ο 8χρονος
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, στην Στρατονίκη...
Στη ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου» ο 8χρονος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απόστρατος ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του και φιάλη υγραερίου σε ΙΧ
Φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 62χρονος μετά το πρωτοφανές περιστατικό χθες βράδυ στο Μελισσοχώρι.
Απόστρατος ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του και φιάλη υγραερίου σε ΙΧ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Πέθανε επειδή ήταν μαύρο, αν ήταν άσπρο το μωρό μου θα ζούσε»
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τυχόν ποινικές ευθύνες γύρω από τις συνθήκες θανάτου κοριτσιού 2,5 ετών από τη Νιγηρία στο δημοτικό βρεφοκομείο ● Τι καταγγέλλει η μητέρα του.
«Πέθανε επειδή ήταν μαύρο, αν ήταν άσπρο το μωρό μου θα ζούσε»

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας