• Αθήνα
    Σποραδικές νεφώσεις
    22°C 18.6°C / 23.5°C
    1 BF
    52%
  • Θεσσαλονίκη
    Αυξημένες νεφώσεις
    20°C 17.5°C / 21.0°C
    1 BF
    68%
  • Πάτρα
    Αυξημένες νεφώσεις
    22°C 21.0°C / 22.0°C
    2 BF
    78%
  • Ιωάννινα
    Αραιές νεφώσεις
    17°C 13.9°C / 16.6°C
    1 BF
    82%
  • Αλεξανδρούπολη
    Αίθριος καιρός
    18°C 17.9°C / 17.9°C
    3 BF
    72%
  • Βέροια
    Αυξημένες νεφώσεις
    19°C 16.0°C / 19.3°C
    0 BF
    68%
  • Κοζάνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    12°C 12.4°C / 15.6°C
    2 BF
    82%
  • Αγρίνιο
    Αυξημένες νεφώσεις
    19°C 18.5°C / 18.5°C
    1 BF
    73%
  • Ηράκλειο
    Σποραδικές νεφώσεις
    19°C 18.8°C / 21.0°C
    1 BF
    88%
  • Μυτιλήνη
    Αραιές νεφώσεις
    21°C 20.7°C / 20.7°C
    2 BF
    78%
  • Ερμούπολη
    Αυξημένες νεφώσεις
    20°C 19.9°C / 20.8°C
    2 BF
    77%
  • Σκόπελος
    Αραιές νεφώσεις
    20°C 19.6°C / 19.6°C
    3 BF
    70%
  • Κεφαλονιά
    Αυξημένες νεφώσεις
    22°C 21.7°C / 21.7°C
    0 BF
    76%
  • Λάρισα
    Ελαφρές νεφώσεις
    18°C 17.9°C / 18.9°C
    0 BF
    68%
  • Λαμία
    Αυξημένες νεφώσεις
    17°C 17.5°C / 17.5°C
    1 BF
    55%
  • Ρόδος
    Ελαφρές νεφώσεις
    23°C 21.8°C / 22.7°C
    3 BF
    81%
  • Χαλκίδα
    Ελαφρές νεφώσεις
    19°C 18.8°C / 23.2°C
    0 BF
    52%
  • Καβάλα
    Ελαφρές νεφώσεις
    19°C 19.4°C / 19.4°C
    1 BF
    80%
  • Κατερίνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    18°C 15.7°C / 20.0°C
    2 BF
    77%
  • Καστοριά
    Αυξημένες νεφώσεις
    14°C 13.9°C / 13.9°C
    0 BF
    88%
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αλλαγές στα δρομολόγια της Γραμμής 3 του Μετρό την Κυριακή

  • A-
  • A+

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό ανακοινώθηκαν για την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, λόγω «προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης» των συστημάτων της.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ, η κυκλοφορία θα διεξάγεται στο τμήμα Αεροδρόμιο - Δουκίσσης Πλακεντίας - Νίκαια και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα Νίκαια - Δημοτικό θέατρο, θα τεθεί σε προσωρινή λειτουργία η λεωφορειακή γραμμή 900 «Πειραιάς -Στ.Νίκαια», με αφετηρία στην πλατεία Καραϊσκάκη στον δήμο Πειραιά.

Η διαδρομή από την αφετηρία της λεωφορειακής γραμμή 900, θα είναι η εξής: Πλ. Καραϊσκάκη, αριστ. Ακτή Τζελέπη, αριστ. Ακτή Καλλιμασιώτη, Ακτή Κονδύλη, δεξιά Αιτωλικού, συνέχεια Αιτωλικού, δεξιά Τζαβέλα, αριστ. Γερ.Γρεβενών, στ. μετρό Νίκαια, Γερ. Γρεβενών, αριστ. Λαοδικείας, αριστ. Φρυγίας, κάθετα την οδό Τζαβέλλα, Πανόρμου, δεξιά Ικτίνου, Αιγάλεω, αριστ. Ακτή Κονδύλη, δεξιά Ακτή Καλλιμασιώτη, δεξιά Αριστείδου, αριστ. πλ. Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παίζουν με την ασφάλεια (και) στο μετρό
Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι ζημιές στους συρμούς • «Τα υπεύθυνα στελέχη υποκρύπτουν την πραγματική κατάσταση», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.
Παίζουν με την ασφάλεια (και) στο μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Τι αλλάζει στην Αθήνα έως τον Αύγουστο
Ξεκινούν εργασίες κατασκευής του σταθμού «Αλεξάνδρας» για τη γραμμή 4 του μετρό με τις αλλαγές για τους επόμενους δυόμισι μήνες να επηρεάζουν σημεία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της περιοχής του Γκύζη.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Τι αλλάζει στην Αθήνα έως τον Αύγουστο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Όχι άλλο κάρβουνο στις μηχανές της κυβερνητικής αλαζονείας
Έγκλημα στα Τέμπη: Συνεχίζονται οι αστοχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αποκορύφωση τις τελευταίες δηλώσεις περί «εργαλειοποίησης» του θέματος μετά τις μηνύσεις των θυμάτων
Όχι άλλο κάρβουνο στις μηχανές της κυβερνητικής αλαζονείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τη Δευτέρα
Με ειδικό πρόγραμμα δρομολόγησης θα κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου, λόγω των εκλογικών αδειών του προσωπικού.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τη Δευτέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο Μητσοτάκης κάνει βόλτα... και πλάκα στους Θεσσαλονικείς
Το «ανέκδοτο του μετρό» πήρε παράταση τουλάχιστον 3 χρόνια και οι φορολογούμενοι έναν λογαριασμό τουλάχιστον 90 εκατομμυρίων, για αποζημιώσεις.
Ο Μητσοτάκης κάνει βόλτα... και πλάκα στους Θεσσαλονικείς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βλάβες και ρουσφέτια στις ράγες
Οι ζημιές στους συρμούς του μετρό τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο που προκαλεί καθυστερήσεις δρομολογίων και χάος στις πολυσύχναστες αποβάθρες.
Βλάβες και ρουσφέτια στις ράγες

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας