Από τον Φλοίσβο ξεκινούν οι ουρές των οχημάτων και φθάνουν μέχρι το Ελληνικό, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, που προχώρησε στο κλείσιμο της μεσαίας και αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της λεωφόρου Ποσειδώνος, τρία οχήματα συγκρούστηκαν, με το ένα να έχει ήδη απομακρυνθεί και αυτήν την ώρα γερανοί απομακρύνουν τα άλλα δύο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε έναν τραυματία, χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας του, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα στο τροχαίο άτομα.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας