Τις πύλες του ανοίγει στις 5 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί το Κτήμα Φιξ, το οποίο μετά από διεκδίκηση πολλών δεκαετιών ανήκει πλέον στους Ηρακλειώτες. Το Κτήμα ένας πνεύμονας πρασίνου 28 στρεμμάτων, θα γίνει το μεγαλύτεροπάρκο του Ηρακλείου και η δημοτική αρχή καλεί την Κυριακή το πρωί τους δημότες να έρθουν και να περπατήσουν μέσα στις πράσινες διαδρομές του και να χαρούν τις δυνατότητες που τους προσφέρει.
«Το Φιξ είναι επιτέλους περιουσία όλων των Ηρακλειωτών. Καταφέραμε και το αποκτήσαμε με τις δικές μας δυνάμεις, καθώς δεν μπορούσαμε άλλο να περιμένουμε τρίτους να το αγοράσουν για λογαριασμό μας " δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος. Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή το πρωί στο Ηράκλειο!
*Δημοσιογράφος
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας