Πυρκαγιά σε δασική έκταση ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, κοντά στον οικισμό του Αλιβερίου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο βρίσκονται 34 πυροσβέστες με δέκα οχήματα καθώς και δύο πεζοπόρο τμήμα. Εναέρια μέσα (2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο) συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης.
Ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος και ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς που βρίσκονται στο σημείο δήλωσαν στο evima.gr, πως η φωτιά πέρασε στο Μεσονήσι και κατευθύνεται προς τον Κάμπο Αλιβερίου όπου υπάρχουν σπίτια, ενώ ανέφεραν πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
► Προβλήματα υπάρχουν στην ηλεκτροδότηση.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας