Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς στο νοσοκομείο πεζοπόρου 61 ετών που έπεσε από χαράδρα 40 μέτρων στον Όλυμπο, κοντά στο καταφύγιο Ζολώτα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ισραηλινό και φέρει σοβαρά τραύματα.
Διασώστες ανέσυραν τον άνδρα και αναμένεται ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) για να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Για τη διάσωση του κινητοποιήθηκαν 11 πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας