Ένας 60χρονος τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά, από φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν στη διαδικασία επιβίβασης στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Κνωσός Παλάς» που θα αναχωρούσε για Κρήτη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος ήταν διερχόμενος στη συγκεκριμένη περιοχή του λιμανιού, έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας