Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λάρισα, με θύμα ένα 22χρονο ο οποίος σκοτώθηκε καθώς καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 7.30 π.μ., στο κέντρο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, ο νεαρός φοιτητής και η παρέα του μόλις είχαν αποχωρήσει από μπαρ της περιοχής του κέντρου όπου διασκέδαζαν. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την παλαιά πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια σιδερένια κολώνα και μαζί κομμάτι του τοίχου και να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική διερεύνηση.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας