Κεραυνός χτύπησε καταμαράν σε θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς όμως να πάθουν κάτι οι δυο επιβαίνοντες σε αυτό.
Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε ότι το καταμαράν ''DREAMLINER II'', σημαίας Πολωνίας, χτυπήθηκε από κεραυνό και σταμάτησαν να λειτουργούν τα ηλεκτρονικά του μέσα, ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή «Κομμένο» Κέρκυρας, 7 ναυτικά μίλια από την είσοδο της μαρίνας Γουβιών, προερχόμενο από το Ντουμπρόβνικ.
Άμεσα απέπλευσε προς τη θαλάσσια περιοχή περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος όπου εντόπισε το ''DREAMLINER II'' με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους, και το συνόδευσε στη μαρίνα Γουβιών όπου κατέπλευσε αυτοδύναμα και με ασφάλεια.
Από τη Λιμενική Αρχή του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας