Σχεδόν 20 κιλά κοκαΐνη και χιλιάδες ναρκωτικά χάπια (ecstasy) μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους μέσα σε πλοίο της γραμμής, δυο άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από το Λιμενικό, οι υπάλληλοι του τελωνείου σε συνεργασία με τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ρόδου, μετά από έλεγχο που έκαναν την ώρα που κατέπλευσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο από τον Πειραιά, εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν 20 κιλά κοκαΐνη και 166.311 χάπια ecstasy.
Οι πληροφορίες λένε ότι η σύλληψη των δυο ανδρών (τα χαρτιά τους γράφουν ότι είναι από το Ισραήλ) δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς αυτοί προσπάθησαν να διαφύγουν.
Οι αρχές κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, τα ναρκωτικά και 8.100 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους οι δυο συλληφθέντες.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας