Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν λόγω Μέρκελ

ΕUROKINISSI

Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν λόγω Μέρκελ

  • A-
  • A+

Κλειστοί θα είναι σήμερα και αύριο σταθμοί του μετρό ύστερα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ. λόγω της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα.

Σήμερα στις 16:00 θα κλείσει ο σταθμός «Ευαγγελισμός», ενώ στις 16:30 θα ακολουθήσουν οι σταθμοί «Κατεχάκη», «Μέγαρο Μουσικής» και «Σύνταγμα».

Κατά τις ώρες που οι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί, οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάσεις.

Επίσης, σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του μετρό των 16:57 και 17:27 από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς αεροδρόμιο, καθώς επίσης και αυτά των 17:30 και 18:00 από αεροδρόμιο.

Αύριο (Παρασκευή) ο σταθμός «Σύνταγμα» θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 15:27 και 15:57 από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς αεροδρόμιο και των 16:00 και 16:30 από αεροδρόμιο. 

Τροποποιήσεις δρομολογίων στον προαστιακό

Ρυθμίσεις θα υπάρξουν σήμερα και αύριο και στα δρομολόγια του προαστιακού. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το πρόγραμμα τροποποιείται ως εξής:

Σήμερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ 17:15 - 17:45, η αμαξοστοιχία 1226 τερματίζει στο Κορωπί και η αμαξοστοιχία 2251 εκκινεί από Κορωπί.

Αύριο μεταξύ 15:45 -16:15 οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί και οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΣΕ, σε συνεννόηση με την Αστυνομία ενδέχεται να προκύψουν και άλλες έκτακτες αλλαγές.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αστυνομικοί φρουροί των ΜΜΜ
Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα αναλάβουν σύντομα τη φύλαξη των σταθμών μετρό και ΗΣΑΠ, την ασφάλεια ιδιαίτερων σημείων του συγκοινωνιακού δικτύου, την...
Αστυνομικοί φρουροί των ΜΜΜ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω» και «Αγία Μαρίνα»
Συναγερμός σήμανε το πρωί στην αστυνομία μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα για τοποθέτηση βόμβας στο μετρό στο...
Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω» και «Αγία Μαρίνα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άνοιξε ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα
Λειτουργεί και πάλι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα που είχε κλείσει προσωρινά με διαταγή της αστυνομίας. Ο σταθμός παρέμενε κλειστός από τις 9 το...
Άνοιξε ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πώς θα λειτουργήσει σήμερα το μετρό
Κλειστές είναι οι πλαϊνές είσοδοι του μετρό Συντάγματος από τις 12 το μεσημέρι, με τους επιβάτες να εισέρχονται και εξέρχονται μόνο από την κεντρική...
Πώς θα λειτουργήσει σήμερα το μετρό