Τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών–Σουνίου, στο 32ο χλμ.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 84χρονη, που έχασε τη ζωή της, κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.
Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στα δύο αυτοκίνητα έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες.
Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τρίτος στο ΚΑΤ.
Για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση η Τροχαία.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας