Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στην περιοχή Σιδηροκάστρου, στην Ανατολική Μάνη, που εξελίσσεται σε δύσβατη περιοχή. Επιτόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με 36 πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου με 14 άτομα. Συνδρομή και από αέρος, μέχρι τη δύση του ηλίου.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, ενώ δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Όσο για τους δύο πυροσβέστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο ένας έχει θλαστικό τραύμα στο στήθος και αναμένεται να πάρει άμεσα εξιτήριο, ενώ ο άλλος φέρει εγκαύματα και θα μεταφερθεί, κυρίως για προληπτικούς λόγους, στο 251 Νοσοκομείο της Αθήνας.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχτές στην περιοχή Κελεφά Ανατολικής Μάνης.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 5 Σεπτεμβρίου 2018
Όσον αφορά την πυρκαγιά στην περιοχή Κελεφά στον Οίτυλο Λακωνίας, αυτή έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας