Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγνοείται κτηνοτρόφος στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα

Εφ.Συν. / Γιώργος Δελιχάς

Αγνοείται κτηνοτρόφος στην ορεινή δυτική Φθιώτιδα

  • A-
  • A+

Επιχείρηση ανεύρεσης 42χρονου κτηνοτρόφου από το χωριό Μάρμαρα του Δήμου Μακρακώμης στη Δυτική Φθιώτιδα, που τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής, πραγματοποιούν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας.

Ο 42χρονος κτηνοτρόφος διατηρεί πρόχειρη σταυλική εγκατάσταση σε ερημική περιοχή ανάμεσα στα χωριά Μάρμαρα και Ανατολή και σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1000 μέτρων, όπου το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες δύο ημέρες ξεπερνά το 1 μέτρο.

Στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας και ο ίδιος έχει να επικοινωνήσει πάνω από δύο ημέρες που τους οικείους του. Συγγενικό του πρόσωπο ενημέρωσε τις αρχές και ήδη ερπυστριοφόρο όχημα και πλήρωμα της ΕΜΑΚ, επιχειρεί να προσεγγίσει την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα της ΕΜΑΚ έφτασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο χωριό Μάρμαρα και συνεχίζει την πορεία του στο βουνό, όπου το χιόνι που βρίσκεται στο δρόμο ξεπερνά το 1 μέτρο.

Κάτοικοι του χωριού Μάρμαρα όπου το χιόνι ξεπερνά τα 50 εκατοστά, αναφέρουν ότι το εκχιονιστικό μηχάνημα που προσέγγισε το χωριό το μεσημέρι της Παρασκευής άφησε αρκετά υπολείμματα χιονιού, ενώ δεν έχει γίνει ρίψη άλατος με αποτέλεσμα ο παγετός να δυσκολεύει ιδιαίτερα την πρόσβαση στο χωριό.

Προσδιορίζουν μάλιστα ότι επισκέπτες που ταξίδεψαν μέχρι το χωριό για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αναγκάστηκαν τελικά να επιστρέψουν στην Αθήνα, καθώς δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους.

[ad-slot]

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζητείται ο χειριστής του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Μεσολόγγι
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου χειριστή του ιδιωτικού μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή...
Αναζητείται ο χειριστής του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Μεσολόγγι