Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης της «Ασπίς»

Το Νοσοκομείο Σητείας

Πέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης της «Ασπίς»

0 ΣΧΟΛΙΑ
  • A-
  • A+

Ο επιχειρηματίας, πρώην μεγαλομέτοχος του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια Παύλος Ψωμιάδης, απεβίωσε σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, σε ηλικία 78 ετών από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο των φυλακών.

Είχε καταδικαστεί για την υπόθεση «Ασπίς» σε κάθειρξη 22 ετών, ενώ είχε κατηγορηθεί για εξαπάτηση 37.000 Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι είχαν καταβάλει συνολικά 248,3 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστήρια συμβόλαια. 

Ήταν κρατούμενος από τον Δεκέμβριο του 2010.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου του.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο Παύλος Ψωμιάδης «βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός και μεταφέρθηκε, συνοδεία ιατρού, στο νοσοκομείο κρατουμένων όπου έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς αποτέλεσμα».

Εκρατείτο μόνος του σε ατομικό κελί και ελάμβανε φαρμακευτική (καρδιολογική) αγωγή, προσθέτει το υπουργείο και προσθέτει ότι «τις τελευταίες ημέρες δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε ζήτησε οποιαδήποτε ιατρική συνδρομή, ή μεταφορά σε νοσοκομείο».

«Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές (Εισαγγελία, Αστυνομία, Ιατροδικαστική Υπηρεσία) και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία διερεύνησης του θανάτου», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νεκρός κρατούμενος στον Κορυδαλλό
Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται πως οφείλεται ο θάνατος 66χρονου Έλληνα προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές του Κορυδαλλού. Ο άνδρας δεν προσήλθε στο...
Νεκρός κρατούμενος στον Κορυδαλλό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέθανε στο κελί του ο Παύλος Ψωμιάδης
Ξεψύχησε χθες μέσα στο κελί του στις Φυλακές Κορυδαλλού ο επιχειρηματίας, πρώην μεγαλομέτοχος του Ομίλου Ασπίς, Παύλος Ψωμιάδης. Ο 78χρονος...
Πέθανε στο κελί του ο Παύλος Ψωμιάδης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στα χέρια του γιατρού πέθανε η 36χρονη
Μετά δυο μήνες στη φυλακή «έσπασε» ο γιατρός και ομολόγησε... ιατρικό λάθος που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας στο Ιπποκράτειο...
Στα χέρια του γιατρού πέθανε η 36χρονη