• Αθήνα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 15.3°C / 17.4°C
    3 BF
    64%
  • Θεσσαλονίκη
    Αίθριος καιρός
    14°C 11.6°C / 15.7°C
    2 BF
    68%
  • Πάτρα
    Αυξημένες νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 15.5°C
    3 BF
    77%
  • Ιωάννινα
    Αυξημένες νεφώσεις
    12°C 11.6°C / 11.9°C
    3 BF
    71%
  • Αλεξανδρούπολη
    Ελαφρές νεφώσεις
    12°C 11.9°C / 11.9°C
    0 BF
    76%
  • Βέροια
    Αυξημένες νεφώσεις
    14°C 13.2°C / 14.3°C
    1 BF
    61%
  • Κοζάνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    10°C 10.4°C / 10.6°C
    1 BF
    43%
  • Αγρίνιο
    Αυξημένες νεφώσεις
    14°C 14.1°C / 14.1°C
    1 BF
    97%
  • Ηράκλειο
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 12.8°C / 15.4°C
    3 BF
    84%
  • Μυτιλήνη
    Ελαφρές νεφώσεις
    16°C 14.6°C / 15.9°C
    2 BF
    72%
  • Ερμούπολη
    Αίθριος καιρός
    15°C 15.4°C / 15.8°C
    3 BF
    72%
  • Σκόπελος
    Αραιές νεφώσεις
    15°C 15.2°C / 15.2°C
    4 BF
    74%
  • Κεφαλονιά
    Σποραδικές νεφώσεις
    15°C 14.9°C / 14.9°C
    2 BF
    88%
  • Λάρισα
    Ελαφρές νεφώσεις
    19°C 18.9°C / 18.9°C
    3 BF
    39%
  • Λαμία
    Αραιές νεφώσεις
    12°C 12.5°C / 12.5°C
    2 BF
    71%
  • Ρόδος
    Ελαφρές νεφώσεις
    13°C 13.2°C / 13.8°C
    1 BF
    62%
  • Χαλκίδα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 15.6°C / 17.7°C
    2 BF
    47%
  • Καβάλα
    Ελαφρές νεφώσεις
    14°C 11.3°C / 13.8°C
    3 BF
    70%
  • Κατερίνη
    Αυξημένες νεφώσεις
    15°C 11.7°C / 15.0°C
    1 BF
    68%
  • Καστοριά
    Αυξημένες νεφώσεις
    11°C 10.6°C / 10.6°C
    2 BF
    66%

Φωτογραφία αρχείου

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ανοιχτά κανονικά την Παρασκευή τα σχολεία της Αττικής

  • A-
  • A+

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία της Αττικής ανακοίνωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Όπως είπε, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες, με συνέπεια η Περιφέρεια να κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της σφοδρής και αδιάκοπης βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο.

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στη Ζάκυνθο

Αναστολή λειτουργίας για δεύτερη μέρα αποφασίσθηκε για τα σχολεία της Ζακύνθου, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν και αύριο το νησί, ενώ ήδη τα προβλήματα που προκλήθηκαν στις υποδομές είναι σοβαρά. 

«Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου.

Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδυεση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσίευσε ο δήμος.

Δεν θα ανοίξουν σε Ρόδο και Σύμη

Την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Ρόδου και της Σύμης αύριο αποφάσισε ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει ιδιαίτερα την περιοχή την Παρασκευή, σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα. 

Σύμφωνα με το meteo, στο νησί θα σημειωθούν ισχυροί άνεμοι, έως και 6 μποφόρ και έντονες βροχοπτώσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ποια σχολεία κρατάει κλειστά η «Μπάρμπαρα» στην Αττική την Παρασκευή
Σε περιορισμένο αριθμό των Δήμων στους οποίους συνεχίζονται τα προβλήματα της κακοκαιρίας, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
Ποια σχολεία κρατάει κλειστά η «Μπάρμπαρα» στην Αττική την Παρασκευή
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Κλειστά σχολεία και την Πέμπτη
Κλειστά θα παραμείνουν ορισμένα σχολεία και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που συνεχίζει να πλήττει την χώρα.
Κλειστά σχολεία και την Πέμπτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την Κυριακή η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα
Με το πέρασμα της κακοκαιρίας να είναι προ των πυλών ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έκανε γνωστό πως το μεσημέρι της Κυριακής θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.
Την Κυριακή η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Στο δρόμο δεκάδες μαθητές Δημοτικού στο Αιγάλεω με δικαστική απόφαση
Με την απαράδεκτη εικόνα του κλειδωμένου με λουκέτο σχολείου τους ήρθαν δεκάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 9ου Δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση για τα παιδιά.
Στο δρόμο δεκάδες μαθητές Δημοτικού στο Αιγάλεω με δικαστική απόφαση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Κανονικά λειτουργούν τη Δευτέρα τα σχολεία στην Αττική
Με αφορμή το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, η Περιφέρεια Αττικής διευκρίνισε ότι τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική θα λειτουργήσουν κανονικά.
Κανονικά λειτουργούν τη Δευτέρα τα σχολεία στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω «Φιλίππου»
Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη τα σχολεία του Βόρειου Τομέα, καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, όπου αναμένεται να χτυπήσει η κακοκαιρία «Φίλλιπος».
Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω «Φιλίππου»

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας