Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν άλλοι δύο κατηγορούμενοι για το πρωτοχρονιάτικο φονικό έξω από μπαρ στις Σέρρες, με θύμα έναν 34χρονο.
Πρόκειται για 30χρονο και 28χρονο (ημεδαποί) που παρέμεναν άφαντοι για μία εβδομάδα και παραδόθηκαν τελικώς προχθές, όταν, συνοδεία δικηγόρου, εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για να εκτελεστούν τα εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης.
Μετά από 48ωρη προθεσμία που έλαβαν, απολογήθηκαν σήμερα στην ίδια ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Την ίδια ποινική μεταχείριση είχαν και οι δύο συγκατηγορούμενοί τους – ένας 29χρονος και ένας 27χρονος – που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το ίδιο συμβάν στις αρχές της εβδομάδας.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας