• Αθήνα
  Αραιές νεφώσεις
  7°C 4.9°C / 8.5°C
  3 BF
  69%
 • Θεσσαλονίκη
  Ελαφρές νεφώσεις
  7°C 5.3°C / 8.1°C
  3 BF
  37%
 • Πάτρα
  Αυξημένες νεφώσεις
  7°C 7.1°C / 10.0°C
  5 BF
  69%
 • Ιωάννινα
  Αυξημένες νεφώσεις
  7°C 6.9°C / 6.9°C
  2 BF
  33%
 • Αλεξανδρούπολη
  Ελαφρές νεφώσεις
  5°C 4.9°C / 6.3°C
  4 BF
  38%
 • Βέροια
  Αυξημένες νεφώσεις
  6°C 5.1°C / 6.5°C
  2 BF
  38%
 • Κοζάνη
  Αυξημένες νεφώσεις
  2°C 2.4°C / 2.9°C
  1 BF
  30%
 • Αγρίνιο
  Αυξημένες νεφώσεις
  5°C 4.6°C / 4.6°C
  3 BF
  46%
 • Ηράκλειο
  Αραιές νεφώσεις
  9°C 8.3°C / 9.9°C
  3 BF
  60%
 • Μυτιλήνη
  Αραιές νεφώσεις
  7°C 5.1°C / 6.9°C
  2 BF
  65%
 • Ερμούπολη
  Αυξημένες νεφώσεις
  9°C 8.8°C / 9.5°C
  5 BF
  50%
 • Σκόπελος
  Αυξημένες νεφώσεις
  4°C 4.0°C / 4.0°C
  6 BF
  71%
 • Κεφαλονιά
  Ελαφρές νεφώσεις
  12°C 11.9°C / 11.9°C
  2 BF
  43%
 • Λάρισα
  Αραιές νεφώσεις
  3°C 1.8°C / 2.9°C
  4 BF
  75%
 • Λαμία
  Αυξημένες νεφώσεις
  5°C 0.5°C / 5.1°C
  2 BF
  84%
 • Ρόδος
  Ελαφρές νεφώσεις
  11°C 10.8°C / 10.8°C
  2 BF
  37%
 • Χαλκίδα
  Σποραδικές νεφώσεις
  5°C 3.8°C / 8.1°C
  3 BF
  80%
 • Καβάλα
  Σποραδικές νεφώσεις
  7°C 6.3°C / 6.6°C
  2 BF
  46%
 • Κατερίνη
  Αυξημένες νεφώσεις
  6°C 5.8°C / 7.2°C
  2 BF
  43%
 • Καστοριά
  Αυξημένες νεφώσεις
  3°C 2.7°C / 2.7°C
  2 BF
  40%

Δεύτερη μήνυση από τον Κλ. Γρηγοριάδη κατά του Αλέξη Κούγια

 • A-
 • A+

Την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή του ΜέΡΑ25  προκάλεσε σημερινή ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια, με την πλευρά του Κλέωνα Γρηγοριάδη να γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει σε νέα μήνυση κατά του γνωστού ποινικολόγου.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25 αναφέρεται ότι

Χάρη στην κάλυψη της δίκης από το LignadisTrialWatch, έγινε ευρύτερα γνωστή η τακτική του Αλ. Κούγια, συνηγόρου του κατηγορούμενου για σεξουαλικά κακουργήματα Δ. Λιγνάδη, να εκτοξεύει κατά ριπάς ψεύδη ώστε να σκορπίσει χάος και σύγχυση, σε μια ύστατη απόπειρα αποπροσανατολισμού και επηρεασμού της απόφασης. Σε αυτό το πλαίσιο κατασυκοφάντησε την οικογένεια του Κλέωνα Γρηγοριάδη, ισχυριζόμενος εν γνώσει του, κατά την αγόρευσή του, αισχρά ψεύδη κατά της οικογένειας του βουλευτή του ΜέΡΑ25.

Η οικογένεια κινούμενη άμεσα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του. Ωστόσο, ο ίδιος, από το βήμα των φιλόξενων, για τον ίδιο, τηλεοπτικών σταθμών, επανέλαβε σήμερα τους ίδιους εξωφρενικά ψευδείς, δυσφημιστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, επιβεβαιώνοντας τα άτυπα πρακτικά της κάλυψης της δίκης από το LignadisTrialWatch καθώς και τη δολία του πρόθεση, ότι δηλαδή δεν κινήθηκε στην πράξη του από αβλεψία αλλά πρόκειται για στρατηγική συνειδητή επιλογή.

 

Η οικογένεια αντέδρασε εκ νέου, δηλώνοντας:

Ο κ. Κούγιας συνεχίζει τα εξωφρενικά του ψεύδη. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν έχει επισκεφθεί το γραφείο του. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν ζήτησε τις επαγγελματικές του υπηρεσίες. Να ξέρει ότι «σκάβει τον λάκκο του βαθύτερα». Απαντάμε με νέα μήνυση, ενισχυτική της πρώτης, κοκ. Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Κούγια να εργαλειοποιήσει την οικογένειά μας για να επηρεάσει την απόφαση της δίκης Λιγνάδη.

Ναταλία Γρηγοριάδη
Σοφία Γρηγοριάδη
Βασιλική Μιχαλοπούλου
Κλέων Γρηγοριάδης

Όσο ο Αλ. Κούγιας θα συνεχίζει να αναπαράγει τα χονδροειδή του ψέματα, τόσο θα εμπλουτίζει τον φάκελο ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε εις βάρος του από την οικογένεια του βουλευτή του ΜέΡΑ25 στην Εισαγγελία, ενώ όποια χρηματικά ποσά τυχόν επιδικασθούν από τα πολιτικά δικαστήρια θα κατευθύνονται στο σύνολό τους στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για όλες τις προσβολές που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα από τον κ. Κούγια.

Υπενθυμίζεται ότι , νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι  ο Κλέων Γρηγοριάδης του είχε αναθέσει την υπόθεσή του.
Παράλληλα, σημείωνε ότι «το γνωστό «συνεργείο», στο οποίο συμμετέχει και το Παρατηρητήριο (!!!) της δίκης Λιγνάδη, παραποίησε εντελώς τα όσα ανέφερα στην αγόρευσή μου, με σκοπό για άλλη μια φορά να με δυσφημήσει».

Η δήλωση του Αλ. Κούγια

Το «συνεργείο» που κατασκεύασε την κατηγορία εις βάρος του κου Δημητρίου Λιγνάδη, αντιλαμβανόμενο μετά την αγόρευσή μου ότι η σκευωρία καταρρέει, όπως έχει κάνει από την αρχή της διαδικασίας με διάφορες τοποθετήσεις μου, παραποίησε εντελώς την αναφορά μου στον γνωστό ηθοποιό – βουλευτή σήμερα Κλέωνα Γρηγοριάδη, με την οποία, κάνοντας στην αγόρευσή μου παραλληλισμό με τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που αντιμετωπίζει στη δίκη ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης αναφέρθηκα στην ταλαιπωρία, την οποία υπέστησαν, πριν αρκετά χρόνια, ο κ. Γρηγοριάδης και η εξαιρετική μητέρα του, όταν είχε περάσει τεράστιες δυσκολίες να επικοινωνήσει με το βρέφος παιδί του.

Τότε μου ανέθεσε την υπόθεσή του και τον βοήθησα ως δικηγόρος να αντιμετωπίσει ψευδείς αναφορές που αφορούσαν την προσωπικότητά του.

Το γνωστό «συνεργείο», στο οποίο συμμετέχει και το Παρατηρητήριο (!!!) της δίκης Λιγνάδη, παραποίησε εντελώς τα όσα ανέφερα στην αγόρευσή μου, με σκοπό για άλλη μια φορά να με δυσφημήσει.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο, χωρίς να επικοινωνήσει μαζί μου, ο Κλέων Γρηγοριάδης δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να με μηνύσει και να με ενάγει.

Αν παρόλα ταύτα ο ίδιος επιθυμεί την οποιαδήποτε δικαστική εξέλιξη, καλώς να έρθει.

Αθήνα, 08/07/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Χ. Κούγιας

 

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μήνυση και αγωγή κατά Αλ. Κούγια από τον Κλέωνα Γρηγοριάδη
Κοινή μήνυση και αγωγή κατά του συνηγόρου υπεράσπισης του Δ. Λιγνάδη, Αλ. Κούγια, προτίθεται να καταθέσει ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, μαζί με την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους, έπειτα από αναφορά του...
Μήνυση και αγωγή κατά Αλ. Κούγια από τον Κλέωνα Γρηγοριάδη
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ο Αλ. Κούγιας απαντά με μήνυση στον Θ. Δρίτσα
Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει γνωστό ότι αφενός θα κινηθεί δικαστικά κατά του πρώην υπουργού που τον χαρακτήρισε «άθλιο συκοφάντη» και αφετέρου ότι τον Σεπτέμβριο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την...
Ο Αλ. Κούγιας απαντά με μήνυση στον Θ. Δρίτσα
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μάνος Δασκαλάκης: Με αντιμετώπισε με απειλές και εκβιασμούς
Την αθωότητά της για το θάνατο της κόρης της, Μαλένας, υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η δικάσιμος ξεκίνησε με την μακροσκελή κατάθεση του πρώην συντρόφου της Μάνου Δασκαλάκη.
Μάνος Δασκαλάκης: Με αντιμετώπισε με απειλές και εκβιασμούς
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Απολογία Κούγια για τις τρανσφοβικές δηλώσεις
Να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις τρανσφοβικές και ομοφοβικές δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη αναγκάστηκε την Τετάρτη ο Αλέξης Κούγιας ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού...
Απολογία Κούγια για τις τρανσφοβικές δηλώσεις
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Αναβολή μιας εβδομάδας στη συζήτηση στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ για τον Α. Κούγια
Στις 25 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε εκ νέου να συζητηθεί στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών η καταγγελία του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών κατά του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για κακοποιητική,...
Αναβολή μιας εβδομάδας στη συζήτηση στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ για τον Α. Κούγια
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Ιριδας και Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Ιριδας και της Μαλένας.
Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Ιριδας και Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας