Δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 23 ετών, επιτέθηκαν αργά χθες το βράδυ σε 25χρονη, στο Περιστέρι, για οπαδικούς λόγους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
Όπως κατήγγειλε η 25χρονη, λίγο μετά τις 22:00, και ενώ βρισκόταν στην οδό Φιλικών, σταμάτησε δίπλα της μια μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι, τους οποίους γνωρίζει και υποστηρίζουν άλλη ομάδα από την δική της. Ο συνοδηγός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, την εξύβρισε, ενώ αμέσως μετά την άρπαξε από τα μαλλιά και με την παρότρυνση του οδηγού της μηχανής την έριξε στο έδαφος.
Στη συνέχεια οι δύο φερόμενοι ως δράστες έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο και αναζητούνται από την ΕΛΑΣ.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας