Σκηνές τρόμου έζησε ζευγάρι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς τα ξημερώματα τέσσερις ληστές εισέβαλαν με μαχαίρια στο σπίτι τους με σκοπό τη ληστεία.
Λίγο μετά τις 04:30, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα, ακινητοποίησαν τον 68χρονο άνδρα και την 64χρονη σύζυγό του, απειλώντας τους με τα μαχαίρια που κρατούσαν ότι θα τους σκοτώσουν, εάν δεν τους δώσουν όσα χρήματα είχαν στο σπίτι.
Οι άγνωστοι δράστες έψαξαν όλους τους χώρους, εντόπισαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το ζευγάρι ενημέρωσε την Άμεση Δράση, που έσπευσε στο σημείο.
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας