Δύο 24ωρα μετά την μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά του «συκοφάντη» απόστρατου αστυνομικού, ο οποίος έχει καταγγείλει άνωθεν παρέμβαση προκειμένου να εξαφανιστούν τα αποτελέσματα αστυνομικού ελέγχου για ναρκωτικά στον γιο του υπουργού και την παρέα του, νέα ρεπορτάζ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τον Μπάμπη Πολυχρονιάδη, στο freedomofpress.gr, «ο πρώην διευθυντής της Άμεσης Δράσης που προχώρησε –με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μόλις μία μέρα πριν τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ- στις καταγγελίες για συγκάλυψη στην υπόθεση του υιού Θεοδωρικάκου περί κατοχής ναρκωτικών, το περασμένο καλοκαίρι είχε μπει στο στόχαστρο της Οικονομικής Εισαγγελίας επειδή δεν παρείχε στοιχεία της υπηρεσίας στην οποία προΐστατο, σε σχέση με τη διερεύνηση των κακουργημάτων στην υπόθεση της Greek Police Mafia».
Πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν ότι είχε σχηματισθεί και δικογραφία εις βάρος του, η οποία μπήκε στο αρχείο.
Την ίδια ώρα, από το πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδα το «Βήμα της Κυριακής», προκύπτουν «σοβαρές ευθύνες τόσο για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, όσο και για τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Σκούμα, καθώς προκύπτει ότι η αστυνομία είχε στα χέρια της στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα του δολοφονηθέντος πρώην Εκαμίτη, και συνδέσμου κατά πολλούς της μαφίας με τον επιχειρηματικό κόσμο, Σπύρου Παπαχρήστου, τα οποία δεν προσκομίστηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ ήταν σε εξέλιξη η δίκη της Greek Mafia».
Αναλυτικά το ρεπορτάζ ΕΔΩ
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας