• Αθήνα
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 16.2°C / 18.5°C
    3 BF
    57%
  • Θεσσαλονίκη
    Ελαφρές νεφώσεις
    14°C 12.0°C / 16.3°C
    2 BF
    58%
  • Πάτρα
    Αίθριος καιρός
    16°C 15.5°C / 16.0°C
    4 BF
    68%
  • Ιωάννινα
    Αυξημένες νεφώσεις
    10°C 8.9°C / 10.0°C
    1 BF
    72%
  • Αλεξανδρούπολη
    Αραιές νεφώσεις
    12°C 11.3°C / 11.9°C
    2 BF
    94%
  • Βέροια
    Ελαφρές νεφώσεις
    15°C 11.0°C / 14.8°C
    0 BF
    56%
  • Κοζάνη
    Σποραδικές νεφώσεις
    7°C 7.4°C / 11.2°C
    2 BF
    71%
  • Αγρίνιο
    Αίθριος καιρός
    12°C 11.8°C / 11.8°C
    3 BF
    86%
  • Ηράκλειο
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 14.3°C / 17.8°C
    5 BF
    64%
  • Μυτιλήνη
    Ελαφρές νεφώσεις
    17°C 16.8°C / 16.9°C
    5 BF
    67%
  • Ερμούπολη
    Αίθριος καιρός
    16°C 16.4°C / 16.8°C
    6 BF
    82%
  • Σκόπελος
    Αίθριος καιρός
    16°C 15.7°C / 15.7°C
    5 BF
    57%
  • Κεφαλονιά
    Σποραδικές νεφώσεις
    14°C 14.1°C / 14.1°C
    6 BF
    78%
  • Λάρισα
    Σποραδικές νεφώσεις
    16°C 15.7°C / 16.1°C
    2 BF
    54%
  • Λαμία
    Αίθριος καιρός
    16°C 15.5°C / 15.6°C
    2 BF
    54%
  • Ρόδος
    Ελαφρές νεφώσεις
    15°C 15.4°C / 15.8°C
    2 BF
    74%
  • Χαλκίδα
    Ελαφρές νεφώσεις
    18°C 16.7°C / 18.8°C
    4 BF
    33%
  • Καβάλα
    Σποραδικές νεφώσεις
    12°C 11.6°C / 11.6°C
    1 BF
    81%
  • Κατερίνη
    Ελαφρές νεφώσεις
    16°C 12.7°C / 15.5°C
    3 BF
    46%
  • Καστοριά
    Αυξημένες νεφώσεις
    10°C 10.0°C / 10.0°C
    2 BF
    72%

Βοιωτία

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Θάνατος λιμενεργάτη στο Λιμάνι Θίσβης στη Βοιωτία

  • A-
  • A+

Ένας 49χρονος εργάτης από την Αλβανία, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε προβλήτα της λιμενικής εγκατάστασης, στην περιοχή Θίσβη Βοιωτίας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης  η Λιμενική Αρχή Θίσβης και άμεσα στην περιοχή πήγαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα του Λιμενικού.

Στον 49χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό της εγκατάστασης και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Θίσβης του Λιμεναρχείου Ιτέας.

Ακολουθήστε μας στο Google news
Google News
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Ροδόπη με θύμα 52χρονο εργάτη
Πληροφορίες τοπικών μέσων αναφέρουν ότι τον καταπλάκωσε εκσκαφέας εν ώρα εργασίας. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Ροδόπη με θύμα 52χρονο εργάτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εργατικό δυστύχημα σε οικοδομή στο κέντρο της Αθήνας
Το τραγικό περιστατικό αποτελεί ένα ακόμη δείγμα των ελλιπών μέτρων προστασίας που λαμβάνουν οι εργοδότες για τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας.
Εργατικό δυστύχημα σε οικοδομή στο κέντρο της Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σωματείο ΣΤΑ.ΣΥ: 16 μήνες μετά καμία δικαιοσύνη για νεκρό συνάδελφο του ΗΣΑΠ
Ανακοίνωση για το το εργατικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή εργαζόμενου τον Νοέμβριο του 2021 εξέδωσε το σωματείο, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει λογοδοτήσει κανείς.
Σωματείο ΣΤΑ.ΣΥ: 16 μήνες μετά καμία δικαιοσύνη για νεκρό συνάδελφο του ΗΣΑΠ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29χρονος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας στο Ν. Ικόνιο
Εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία στην προβλήτα της Cosco-ΣΕΠ στο Νέο Ικόνιο στο Κερατσίνι, έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου, όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας του αισθάνθηκε έντονη ζάλη. 
29χρονος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας στο Ν. Ικόνιο
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Βρέθηκε πτώμα στα ανοιχτά του λιμανιού στον Πειραιά
Ο άνδρας ήταν περίπου 70 ετών και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  
Βρέθηκε πτώμα στα ανοιχτά του λιμανιού στον Πειραιά

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας